ЗАБРАВЕНИ ДЕТАЙЛИ?

СЪЗДАЙТЕ ПРОФИЛ

Дизайнерски портативни електронни наргилета от най-висок клас

Най-бързият и лесен начин да се откажете от тютюнопушенето

Можете да ги използвате навсякъде - без ограничения

Бъдещето на наргилетата е тук

El Shisha са луксозни дизайнерски портативни електронни наргилета - смарт устройства от ново поколение, аналог на традиционното наргиле.

Технологията на електронното наргиле, неговият дизайн и усещането, което дава на потребителя, е иновация в световен мащаб, създадена поръчково за бранда. Уникалните по рода си електронни наргилета дават на потребителя най-добрата и максимално безвредна алтернатива както на обикновените, така и на всички видове електронни цигари и вейп устройства - не съдържат табако или никотин, няма процеси на горене, нагряване, катрани или пък токсини. Само експлозия от аромати!

През изминалата година El Shisha стана безапелационен пазарен лидер, популярен както сред известни личности и инфлуенсъри, така и сред огромна аудитория потребители, които споделят ежедневно позитивните си впечатления от своите електронни наргилета в социалните мрежи. Това са модерни продукти от висок клас, които ще срещнете на всевъзможни премиум и шикозни места. Техният стилен дизайн и функционалност ги правят логичният избор дори и за най-взискателните потребители. Електронно наргиле Ел шиша се доставя в цял свят чрез експресна и надеждна доставка.

Компактни, леки и лесни за носене

Без горене! Без никотин, без катрани и без миризма

100% защита от протичане + функция за защита от деца

Електронно наргиле El Shisha Privé -
твоят любим моден аксесоар

Моделът електронно наргиле Privé определено е най-хитовият моден аксесоар, който можете да си подарите тази зима. Представете си най-ароматното наргиле, което сте опитвали някога, с тази разлика, че електронно наргиле El shisha Privé се побира в дланта ви и е навсякъде с вас.

Портативното наргиле El shisha Privé пристига в луксозна кутия, която ще ви накара да се усмихнете още с отварянето. Оставяме изненадата да гъделичка любопитството ви.

Всички електронни наргилета El Shisha са захранвани от мощни литиево-йонни батерии, които издържат без презареждане с дни. Електронното наргиле Privé има няколко функции за защита от случайно включване (от деца или пък в дамската чанта.) Моделът се предлага в мъжки и дамски варианти – в черно, бяло, розово, тюркоазено, морско синьо, коралово червено и цвят нюд.

За ценителите на лимитираните изпълнения, El shisha предлага ексклузивен модел Приве със златно покритие. В целия свят от него са пуснати само 500 бройки.

Невероятният вкус на най-добрата селекция от е-течности за електронно наргиле

Течностите за електронни цигари и наргилета El shisha са създадени от екип от опитни немски експерти, следвайки два основни принципа - да бъде най-чистата възможна е-течност на пазара и да носи най-доброто вкусово изживяване за нашите клиенти.

Компанията El Shisha е против употребата на никотин. Нашите безникотинови е-течности са специално разработени, за да Ви осигурят едно свежо и изтънчено усещане за наргиле. Избрахме най-апетитните вкусови съчетания, за да имате възхитителен и неповторим аромат на наргиле всеки ден.

Изберете своя El Shisha Privé вкус

Изберете своя El Shisha Vogue вкус

Предлагаме широка гама от аксесоари и вкусове за електронни наргилета.

TOP