FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Доставка

Цената на доставката зависи от размера и теглото на вашата пратка, дестинацията и използвания куриер. Цената за доставка ще бъде изчислена и посочена на страницата за поръчка, след като попълните цялата друга необходима информация.

След като поръчката ви бъде изпратена, ще получите имейл за потвърждение и скоро след това ще можете да проследите пратката си на уебсайта на куриера.

Ще изпратим пратката Ви в рамките на 24 часа след получаване на поръчката и потвърждение. Стандартно на територията на България доставката отнема 24ч. с изключение на почивни дни за куриерската компания и официални празници. През натоварения сезон доставката може да отнеме и повече време. Международните доставки може да отнемат значително повече време, ако се изисква митническа обработка, но обикновено на територията на Европа пристигат за 3-5 работни дни, на теротирията на Азия, Сащ, Русия, Африка - 5-7 работни дни.

В случай че Клиентът е избрал да извърши плащане по банков път, доставката се извършва след като авансовото плащане на поръчката е постъпило в сметката на компанията.

El Shisha не носи отговорност за пратки, които не са доставени поради грешни адреси за доставка, дадени от клиента, или ако пакетът е върнат, защото клиентът не е успял да го получи или да го вземе от определеното място. Ще изпратим повторно, върнати на транспортна компания пратки, при условие че клиентът заплати отново таксата за доставка и потвърди правилния адрес.

При непотърсени от клиента пратки в 7-дневен срок от пристигането им в офис на куриерската компания, пратката се връща отбратно към El Shisha, като получателят изгубва правото си да поръчва с опцията наложен платеж занапред. Варианти за последваща поръчка остават плащане с дебитна/кредитна карта чрез MyPos или банков превод.

El Shisha не носи отговорност за забавени доставки, поради Ковид пандемията и условията на "локдаун", както и във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници. Очаквайте забавяне на своите пратки в периода 15.12 - 10.01, поради горепосочените извънредни фактори. През този период El Shisha запазва правото си да забавя изпращания на стоки или да отлага такива, поради невъзможност на куриерската фирма "Еконт" да поеме огромните обеми от пратки.

 

Митническа информация (Само за Международни Пратки)

Вие като купувач отговаряте за допълнителни разходи като мита, данъци и такси за митническо освобождаване. Таксите за внос могат да варират в голяма степен, но обикновено се основават на цената и вида на артикула, теглото/размерите на опаковката, страната на произход, митата и таксите на страната на получаване. Тъй като не можем точно да предвидим какви ще бъдат тези такси, ние не изчисляваме и не събираме тези такси по време на покупката. В резултат на това вие като купувач може да се наложи да платите тези такси/ данъци при получаване на вашата пратка.

TOP