ЗАБРАВЕНИ ДЕТАЙЛИ?

СЪЗДАЙТЕ ПРОФИЛ

Доставка

 

Цената на доставката зависи от размера и теглото на вашата пратка, дестинацията и използвания куриер. Цената за доставка ще бъде изчислена и посочена на страницата за поръчка, след като попълните цялата друга необходима информация.

След като поръчката ви бъде изпратена, ще получите имейл за потвърждение и скоро след това ще можете да проследите пратката си на уебсайта на куриера.

Ще изпратим пратката Ви в рамките на 24 часа след получаване на поръчката и потвърждение. Стандартно на територията на България доставката отнема 24ч. с изключение на почивни дни за куриерската компания и официални празници. През натоварения сезон доставката може да отнеме и повече време. Международните доставки може да отнемат значително повече време, ако се изисква митническа обработка, но обикновено на територията на Европа пристигат за 3-5 работни дни, на теротирията на Азия, Сащ, Русия, Африка - 5-7 работни дни.

В случай че Клиентът е избрал да извърши плащане по банков път, доставката се извършва след като авансовото плащане на поръчката е постъпило в сметката на компанията.

El Shisha не носи отговорност за пратки, които не са доставени поради грешни адреси за доставка, дадени от клиента, или ако пакетът е върнат, защото клиентът не е успял да го получи или да го вземе от определеното място. Ще изпратим повторно, върнати на транспортна компания пратки, при условие че клиентът заплати отново таксата за доставка и потвърди правилния адрес.

При непотърсени от клиента пратки в 7-дневен срок от пристигането им в офис на куриерската компания, пратката се връща отбратно към El Shisha, като получателят изгубва правото си да поръчва с опцията наложен платеж занапред. Варианти за последваща поръчка остават плащане с дебитна/кредитна карта чрез MyPos или банков превод.

Предлагаме услугата "ВИП доставка", която се извършва денонощно в рамките на гр. София. Услугата се изпълнява от фирма подизпълнител, а цената на доставката е 10 лв. и ви позволява да получите любимото си електронно наргиле в диапазон от 15 минути  до 1 час, в зависимост от локацията и трафика. Услугата не е активна единствено в периода от 05:00 ч. сутринта до 10:00 ч. сутринта.

Митническа информация (Само за Международни Пратки)

Вие като купувач отговаряте за допълнителни разходи като мита, данъци и такси за митническо освобождаване. Таксите за внос могат да варират в голяма степен, но обикновено се основават на цената и вида на артикула, теглото/размерите на опаковката, страната на произход, митата и таксите на страната на получаване. Тъй като не можем точно да предвидим какви ще бъдат тези такси, ние не изчисляваме и не събираме тези такси по време на покупката. В резултат на това вие като купувач може да се наложи да платите тези такси/ данъци при получаване на вашата пратка.

 

TOP