ЗАБРАВЕНИ ДЕТАЙЛИ?

СЪЗДАЙТЕ ПРОФИЛ

Начини за плащане

Пазаруването в El Shisha е сигурно, бързо и удобно. За да Ви улесним, приемаме редица надеждни методи за плащане,
проектирани да бъдат напълно сигурни и удобни за потребителите. Когато пазарувате в El Shisha, вашата информация и онлайн сигурност са винаги гарантирани.

За да Ви предоставим сигурно и удобно изживяване при пазаруване, към момента поддържаме до 3 различни вида сигурни методи на плащане: Кредитна / дебитна карта, Наложен платеж (само за определени страни) и Банков превод.

Плащане с кредитна/дебитна карта

Можете да плащате за поръчките си директно с кредитна или дебитна карта. За плащания с кредитна или дебитна карта ние поддържаме MasterCard, Visa, JCB и Bancontact. Ако изберете начин на плащане с кредитна или дебитна карта след като кликнете върху бутона „Поръчване“ ще преминете към страницата за плащане в myPOS, където ще въведете данните за вашата карта и ще завършите плащането си.

Наложен платеж (наличен само за определени държави)

С наложен платеж плащате поръчката си на куриера, който ви посещава с доставката. Този метод не изисква кредитна карта
или дори банкова сметка, просто плащате в брой, когато получавате поръчката си.

След като сте готови с вашата поръчка под Начини на плащане, просто изберете Наложен Платеж и натиснете „Поръчване“, за да завършите процеса.

Банков превод

Използването на този метод на плащане ви дава възможност да пазарувате онлайн, дори ако нямате дигитален метод за плащане. След като сте готови с вашата поръчка под Начини на плащане изберете Банков превод и натиснете „Поръчване“, за да завършите процеса. Използвайки номера на поръчката, който ще получите, и предоставените банкови данни можете да посетите вашия банков офис и да извършите превода. *Важно: Моля, не забравяйте да посочите номера на вашата поръчка при извършване на превода. Моля, бъдете информирани, че ще ви изпратим поръчка само след получаване на превода.

Банкова информация:

Компания вносител: Смарт Криейтив Груп ЕООД

Account Number: BG51FINV91501016301576

BIC / SWIFT: FINVBGSF

Банка: Първа инвестиционна банка АД

TOP