ЗАБРАВЕНИ ДЕТАЙЛИ?

СЪЗДАЙТЕ ПРОФИЛ

Как да станете дистрибутор?

През последните няколко години милиони хора по света непрестанно се обръщат към електронни устройства за пушене, за да се откажат от цигарите. Вейп устройства, електронни цигари, модове и устройства за нагряване на тютюн заливат пазара. Тази тенденция е стабилна и ще продължи като логична еволюция на нуждите на съвременния свят.

Продуктите на El Shisha са проектирани, за да запълнят голяма ниша в бързо развиващия се пазар на вейп устройствата и електронните цигари, като предлагат хибриден тип устройства – безупречни, луксозни и лесно преносими електронни наргилета.

El Shisha е отговорът на нарастващото търсене за луксозни, висококачествени, премиум продукти без никотин.

Ставайки дистрибутор на El shisha ще се възползвате от най-добрите цени на едро и специални оферти за вашия магазин или онлайн бизнес. Хванете вълната на вейпинга и влезте в новата ера с El Shisha - следващата стъпка в развитието на вейп устройствата и единственото истинско усещане за електронно наргиле.

Изпратете вашите запитвания на [email protected] или влезте в онлайн магазина и се регистрирайте се като дистрибутор, за да си осигурите ценово предимство и да станете част от премиум изживяването, което El Shisha предлага.

Ако се интересувате от получаване на ексклузивни права за дистрибутор, моля свържете се с нас на [email protected].

Станете Brand Ambassador /Посланик на бранда/ El Shisha!

Brand Ambassador запознава своята аудитория в и извън социалните мрежи с продуктите на марката, като я представя в положителна светлина и по този начин спомага за повишаване на продажбите. Ако Вие сте популярен в социалните мрежи и смятате, че можете да бъдете успешно рекламно лице на El Shisha, попълнете следните полета:

TOP