ЗАБРАВЕНИ ДЕТАЙЛИ?

СЪЗДАЙТЕ ПРОФИЛ

Най-често задаваните въпроси за
електронните наргилета El Shisha

Електронните наргилета El Shisha са електронни устройства, които създават бездимна пара, разпространявайки течността в резервоара или пълнителя си с помощта на изпарител. Основните елементи на електронните наргилета са: Батерия, Изпарител и Резервоар/Пълнител.

Устройствата El Shisha са предназначени за използване от хора на възраст над 18 години (21+ в САЩ). Те могат да бъдат използвани от всяко лице:

  • хора, които са непушачи
  • хора, които искат да се откажат от вредния навик да пушат цигари
  • хора, които обичат такива устройства и вече са запознати с технологията, но търсят по-стилно и премиум устройство, което да добавят към колекцията си
  • хора, които никога не са пушили какъвто и да е вид цигари, вейп устройства или наргиле и биха искали да изпробват нещо, към което няма риск да се пристрастят.

Хората с високо кръвно налягане, сърдечно-съдови състояния, бременни и кърмещи жени трябва да се консултират с лекар, преди да използват продуктите.

В устройствата El shisha няма процес на горене, това е бездимна технология, при която има само безвредна пара. Течностите El Shisha не съдържат никотин, тютюн или катрани. Следователно нито устройствата, нито течностите са предмет на закона за тютюнопушене и могат да се използват на всякакви обществени места.

Това е може би най-често задаваният въпрос - „може ли използването на El Shisha да ни помогне да се откажем от пушенето на стандартни тютюневи изделия?“. Използването на El Shisha ни позволява да запазим отличителните движения, маниери и усещане като за стандартното пушене. Много хора са използвали подобни продукти, за да спрат да пушат и то с висок процент успеваемост. В неотдавна публикувано проучване учени от University College London оцениха, че вейпинга и употребата на електронни цигари могат да помогнат на между 50 000 и 70 000 души да се откажат от тютюнопушенето всяка година в Англия. Други проучвания заключават, че има значително увеличение на хората, които се отказват от цигарите в следствие на все повече увеличаващото се потребление на вейпинг устройства през последните години.

В течностите El Shisha няма никакво съдържание на никотин или други вещества и токсини, каквито биха могли да бъдат намерени в тютюневите изделия и в резултат на това не водят до пристрастяване. Не можем обаче да гарантираме, че няма да се пристрастите към невероятния вкус и към прекрасното изживяване. ;) ;)

Е-течност е течността, която „захранва“ електронното наргиле и поднася вкуса и аромата, които създават цялото изживяване. Подборът на хубава и качествена течност е не по-малко важен от изборът на добро устройство, за да получите желаното изживяване.
Е-течностите El Shisha са произведени в Германия и имат сертификат, който гарантира висикото им качество и чистотата на използваните съставки

Не, течностите El Shisha не съдържат никотин!  Компанията El Shisha не подкрепя употребата на никотин и поради тази причина нашите е-течности са специално разработени, за да Ви осигурят едно истинско и изтънчено усещане за наргиле без никотин.  Основните съставки на нашите е-течности са Растителен Грицерин (VG), получен от растителни масла, Пропилен Гликол (PG) и ароматизати. Всички съставки са с най-високо качество и се използват широко в хранително-вкусовата промишленост.

Почти винаги отговорът на този въпрос е да.  Разбира се спестеното количество в огромна степен зависи от начинът и честотата на употреба на устройството и от индивидуалните преференции на потребителите.

Растителният глицерин е гъста нетоксична течност със сладък вкус, без мирис и цвят. Той се получава при преработката на растителни масла и има много широко приложение в хранителната промишленост и в козметиката. При течностите за електронни наргилета се използва като база и много често основна съставка, от която се получава парата и действа като разредител за вкусовете.

Пропилен Гликол е безцветна течност без мирис, със слаб сладък вкус и висок вискозитет. Това е недразнещо органично съединение, което има широко приложение в козметиката и фармакологията, както и в много хранителни продукти. Използва се в такива стоки като напитки на основата на кафе, сладолед, бита сметана, а в някои случаи и като заместител на захар. В е-течностите се използва като една от основните съставки и разредител за ароматите.

Vogue използва малки и лесни за подмяна пълнители, не изисква включване или пълнене с течност, но генерира по-малко пара в сравнение с Privé.

Privé има изпарителна глава, която клиентът сам трябва да завие към устройството и да на пълни резервоарчето с течност. Privé е по-мощно устройство, което генерира повече пара.

Едно шишенце с течност е достатъчно за 15-16 напълвания на резезрвоара за течност на устройството. Разбира се времето за изразходване на един резервоар с течност е изключително индивидуално и субективно – зависи от силата, честотата и интензитета на използване на устройството.

Устройствата 2Go имат около 450-500 дръпки. Разбира се тази стойност може да варира малко в зависимост от силата и интензитета на употреба. Устройствата не се презареждат или пълнят с течност.

Ако поръчката Ви е направена до 17:00 часа пратката Ви ще бъде доставена на следващия ден. Ако поръчката е направена в петък и е до точен адрес е възможно да бъде доставена и в понеделник.

На първо място, имайте предвид, че броят дръпки, които производителят гарантира, са напълно ориентировъчни. За колко време ще ви стигне едно електронно устройство зависи както от вашето лично потребление, така и от това как и колко дълбоко вдишвате ароматната пара. Представете си чаша с вода – можете да я изпиете на няколко глътки, ако сте много жадни, или да я консумирате за по-продължителен период от време, бавно и на малки глътки. Ето защо, потреблението на електронното наргиле до голяма степен зависи от вашето индивидуално използване на устройството. С други думи, животът на електронното наргиле може да продължи няколко часа или няколко седмици. 

 

Ако нямате 18 години трябва ваш пълнолетен роднина или приятел да направи поръчката и да приеме пратката от куриерската служба.

Причините може да са: няма монтирана изпарителна глава; бутонът е бил натиснат за повече от 15 секунди; няма достатъчно заряд в батерията; изпарителната глава е изгоряла; не е затегната добре или изпарителната глава или капачето с въртящият се пръстен.

Устройството може да мига ако: се използва повече от 10 секунди без прекъсване; няма заряд в батерията; когато е включено в зарядно и батерията се зареди до максимум светлината премигва 20 пъти преди да угасне.

Това се случва, когато бутонът е бил натиснат продължително без от устройството да се дърпа в този момент. При продължително натискане на бутона без да се дърпа от устройството изпарителната глава прегаря и трябва да бъде подменена, ако има вкус на въглен или изгоряло. Бутонът трябва да се натиска само и единствено, когато се дърпа от устройството.

Не, всеки вкус на 2GO се продава само в един цвят устройство.

Вкусовите предпочитания са нещо много индивидуално и не бихме могли да препоръчаме кой вкус ще допадне най-много на потребителите. Чисто статистически обаче можем да кажем, че най-продаваните вкусове за  2GO и Vogue са Ягодата и Двойна Ябълка, а за Privé са Пъпеш, Череша.

За доставки извън България работим с куриерска компания TNT. Ако куриерската компания доставя до вашата страна и ако няма рестрикции в съответната страна за този тип продукти може да направите поръчка. Вие като купувач отговаряте за допълнителни разходи като мита, данъци и такси за митническо освобождаване, ако такива се прилагат във вашата страна.

Изпарителната глава на устройството Privé е консуматив. След по-дълготрайна употреба, която според честотата и интензитета на ползване може силно да варира, е хубаво изпарителната глава да бъде подменяна.

Ще разберете, че изпарителната глава е за подмяна, ако вкусовите качества на течността вече не се усещат добре; ако самият процес на изпаряване вече не е толкова ефективен или ако има вкус на изгоряло.

Ако искате да станете дистрибутор свържете се с нас на имейла или телефонния номер предоставени в сайта.

Ние от Ел Шиша не препоръчваме устройствата ни да се използват с течности различни от тези проектирани специално за нашите устройства и не можем да гарантираме за изправността, ако използвате други течности.

Практиката обаче показва, че някои потребители добавят никотин към течностите или използват течности с никотин и са доволни от реултатите.

За да приложите процентното намаление, което вашата лична ВИП карта ви дава, трябва да въведете номера на картата, както и персоналния ПИН код, обозначен на гърба на Вашата карта. Номерът на картата се въвежда в специално поле, докато ПИН кодът можете да попълните в полето за Промо код.

Вашата ВИП карта: 

* не е разплащателно средство

* е персонална и не може да се преoтстъпва на други лица

* ви дава постоянна фикс отстъпка за онлайн покупки на www.elshisha.com

* може да бъде използвана за покупки в централния офис на EL SHISHA и всички събития на марката

* ви осигурява ВИП достъп и настаняване на всичи събития на EL SHISHA

* не важи в търговски обекти, както и за вече намалени и промоционални продукти и доставка 

* не може да се комбинира с друг вид промоции и отстъпки 

* има срок на валидност 1 година /1.11.2022-1.11.2023/

 

TOP