ЗАБРАВЕНИ ДЕТАЙЛИ?

СЪЗДАЙТЕ ПРОФИЛ

За нас

Компанията El Shisha е основана от двама души в желанието им да притежават луксозно електронно наргиле с джобни размери, което да могат да носят със себе си навсякъде и по всяко време.

Като бивши пушачи и настоящи наргиле-любители, при своите пътувания по света, те всеки път се опитват да открият хубаво място или изобщо някакво място, за да пушат наргиле /шиша/, а това понякога се оказва невъзможно.

В едно от пътуванията си до екзотичен остров, те попаднат в компания на хора, които носят преносими вейп устройства, които изглеждат тумбести и грозни, но имат приятен вкус и най-важното – носят ги навсякъде, заедно с разнообразни вкусове, които сменят бързо и лесно, нямат дим и не пречат на околните. Истинско удоволствие!

В този момент те се вдъхновяват да създадат най-компактното, елегантно и стилно устройство, което всеки да може да носи в джоба на сакото или чантата си по време на ежедневните си дейности или докато пътува дори до най-отдалечените кътчета на света. Електронна шиша, която да доставя еднакво удоволствие на непушачи и пушачи!

Те събират екип от някои от най-опитните разработчици от 3 различни страни, изпробват безброй устройства и технологии, премахват изцяло вредните съставки и никотина и добавят много иновации при разработването на самото устройство, за да направят облака от пара по-голям, а вкуса по-наситен и така 12 месеца по-късно перфектните прототипи El Shisha вече са факт.

El shisha са луксозни преносими електронни наргилета от ново поколение. Те дават на потребителя най-добрата алтернатива на тютюна без никотин, която няма дим, катран или други токсини, присъстващи в обикновените цигари. Те се предлагат в елегантен и изискан дизайн и са придружени от специално подбрана изтънчена селекция е-течности с марката Ел Шиша.

Създадена в Милано Италия, El Shisha сега оперира в световен мащаб и понастоящем е един от водещите разработчици и дистрибутори на луксозни електронни наргилета и e-течности за тях.

В допълнение към изтънчения дизайн, ние от El Shisha, използваме доказано висококачествени материали, които придават първокласното усещане на всички продукти на El Shisha. Нашият екип за научни изследвания и разработки непрекъснато тества иновативни практики и усъвършенства всички наши продукти, за да поддържа безупречното качество, към което се стремим всеки ден.

TOP