ЗАБРАВЕНИ ДЕТАЙЛИ?

СЪЗДАЙТЕ ПРОФИЛ

За El Shisha

El Shisha е най-луксозният вейп бранд в света, който разработва изцяло нова концепция във вейпинга, представляваща не просто иновация в пушенето, а изискан ритуал, наричан още "shisha vaping".

Нашата основна мисия е да предоставим ненадминатo вейп изживяване, на което потребителят може да се наслаждава навсякъде и по всяко време. Всичко това благодарение на иновативните технологии, които използваме, умело съчетани с изискания и модерен дизайн на устройствата El Shisha.

Всички модели електронни наргилета на бранда са разработени от нашите талантливи инженери, използващи технологии от последно поколение и материали от най-висок клас, за да осигурят несравнимо вейп изживяване.

За нас

Компанията El Shisha е основана от двама души в желанието им да притежават луксозно електронно наргиле с джобни размери, което да могат да носят със себе си навсякъде и по всяко време.

Като бивши пушачи и настоящи наргиле-любители, при своите пътувания по света, те всеки път се опитват да открият хубаво място или изобщо някакво място, за да пушат наргиле /шиша/, а това понякога се оказва невъзможно.

В едно от пътуванията си до екзотичен остров, те попаднат в компания на хора, които носят преносими вейп устройства, които изглеждат тумбести и грозни, но имат приятен вкус и най-важното – носят ги навсякъде, заедно с разнообразни вкусове, които сменят бързо и лесно, нямат дим и не пречат на околните. Истинско удоволствие!

В този момент те се вдъхновяват да създадат най-компактното, елегантно и стилно устройство, което всеки да може да носи в джоба на сакото или чантата си по време на ежедневните си дейности или докато пътува дори до най-отдалечените кътчета на света. Така се ражда първата в света електронна шиша, която доставя еднакво удоволствие на непушачи и пушачи!

Те събират екип от някои от най-опитните разработчици от 3 различни страни, изпробват безброй устройства и технологии, премахват изцяло вредните съставки и никотина и добавят много иновации при разработването на самото устройство, за да направят облака от пара по-голям, а вкуса по-наситен и така 12 месеца по-късно перфектните прототипи El Shisha вече са факт.

El shisha са луксозни преносими електронни наргилета от ново поколение. Те дават на потребителя най-добрата алтернатива на тютюна без никотин, която няма дим, катран или други токсини, присъстващи в обикновените цигари. Те се предлагат в елегантен и изискан дизайн и са придружени от специално подбрана изтънчена селекция е-течности с марката Ел Шиша.

Създадена в Милано Италия, El Shisha сега оперира в световен мащаб и понастоящем е един от водещите разработчици и дистрибутори на луксозни електронни наргилета и e-течности за тях.

В допълнение към изтънчения дизайн, ние от El Shisha, използваме доказано висококачествени материали, които придават първокласното усещане на всички продукти на El Shisha. Нашият екип за научни изследвания и разработки непрекъснато тества иновативни практики и усъвършенства всички наши продукти, за да поддържа безупречното качество, към което се стремим всеки ден.

Бъдещето на наргилетата е тук

El Shisha са луксозни дизайнерски портативни електронни наргилета - смарт устройства от ново поколение, аналог на традиционното наргиле.

Технологията на електронното наргиле, неговият дизайн и усещането, което дава на потребителя, е иновация в световен мащаб, създадена поръчково за бранда. Уникалните по рода си електронни наргилета дават на потребителя най-добрата и максимално безвредна алтернатива както на обикновените, така и на всички видове електронни цигари и вейп устройства - не съдържат табако или никотин, няма процеси на горене, нагряване, катрани или пък токсини. Само експлозия от аромати!

През изминалите години El Shisha стана безапелационен пазарен лидер, популярен както сред известни личности и инфлуенсъри, така и сред огромна аудитория потребители, които споделят ежедневно позитивните си впечатления от своите електронни наргилета в социалните мрежи. Това са модерни продукти от висок клас, които ще срещнете на всевъзможни премиум и шикозни места. Техният стилен дизайн и функционалност ги правят логичният избор дори и за най-взискателните потребители. Електронно наргиле Ел шиша се доставя в цял свят чрез експресна и надеждна доставка.

TOP